Oportunităţi de carieră

Aeroporturile din România sunt într-o continuă dezvoltare, ceea ce înseamnă că periodic vor organiza recrutări de personal.
Vrei un job unic, într-un domeniu dinamic?
Urmărește anunțurile postate de membrii Asociației Aeroporturilor din România și aplică la cele care ți se potrivesc!

Oportunități de carieră la zi

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti reprezintă principalul pol aviatic al României, care procesează aproximativ 75% din traficul aerian de pasageri, marfă şi poştă înregistrat la nivel naţional.
CNAB coordonează proiectele de dezvoltare/modernizare ale celor două aeroporturi, Aeroportul Internaţional Henri Coandă și Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa – Aurel Vlaicu pentru a răspunde cât mai exact necesităţilor pe termen mediu şi lung ale capitalei şi zonelor limitrofe.

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța(IATA: CND, ICAO: LRCK) este membru permanent A.C.I. Europe și al Asociației Aeroporturilor din România (AAR). Amplasat în partea de N-NV a municipiului Constanța, aeroportul deține o poziție geo-strategică importantă față de obiectivele economice de interes național și internațional, fiind situat la 26 km de Constanța, la 14 km de Canalul Dunăre-Marea Neagră și la aproximativ 100 km de Delta Dunării.

Dezvoltarea infrastructurii aeroportuare la R.A. Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava reprezintă elementul cheie pentru ca aeroportul să poată profita de oportunităţile oferite de poziţionarea geografică, de prezenţa unui număr important de persoane plecate să lucreze în străinătate, precum şi de potenţialul turistic deosebit al zonei, de dezvoltarea economică viitoare a regiunii. Deloc de neglijat, creşterea activităţii prin curse regulate şi charter ar impulsiona dezvoltarea întregii regiuni.

Suntem principalul punct de trafic aerian situat în centrul geografic al României, una dintre cele mai diverse și interesante regiuni din Sudul Transilvaniei. Realizăm parteneriate pe termen lung cu companiile aeriene pentru a contribui la dezvoltarea durabilă a regiunii în care ne desfășurăm activitatea și pentru a asigura accesul către destinații din întreaga lume tuturor pasagerilor.

Aeroportul Internațional Satu Mare este unul dintre cele mai vechi aeroporturi din România. A fost înființat la 15 octombrie 1936.

Aeroportul Internațional Arad este situat la aproximativ 4 km vest de centrul orașului Arad, în vestul României.
Aeroportul este deservit de mai multe companii aeriene, atât de linie cât și low-cost, care oferă zboruri către destinații europene și interne. Aeroportul Arad oferă o serie de facilități pentru călători, inclusiv un lounge confortabil, servicii de închiriere auto, precum și un număr de magazine și restaurante.

Aeroportul Internațional "George Enescu" Bacău este unul dintre principalele puncte de intrare în partea de nord-est a României. Este situat la aproximativ 3,5 km sud de centrul orașului Bacău. Aeroportul Bacău oferă zboruri regulate către destinații din Europa, servite de mai multe companii aeriene, inclusiv cele low-cost. În funcție de sezon, acestea pot oferi și zboruri charter spre destinații de vacanță.

Aeroportul Internațional Maramureș este un aeroport situat în apropiere de Baia Mare, județul Maramureș, România. Aeroportul este situat pe teritoriul orașului Tăuții-Măgherăuș. În luna decembrie 2015 au început lucrările unei noi etape de dezvoltare și modernizare, care au dus la refacerea completă a pistei, căilor de rulare și a platformei.

Experienţa acumulată în cei 91 de ani de activitate conferă Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj dreptul de a privi cu încredere spre viitor, pregătind pentru anii ce urmează proiecte îndrăzneţe de infrastructură şi urmărind extinderea reţelei sale de rute prin deschiderea de noi destinaţii – premise ce vor asigura şi pe mai departe aeroportului clujean rolul de factor de impact în dezvoltarea economică a regiunii.

Aeroportul Internațional Iași, situat la aproximativ 8 km est de centrul orașului Iași, este unul dintre cele mai importante aeroporturi din România, fiind al doilea ca mărime în regiunea Moldovei. Aeroportul oferă conexiuni către numeroase destinații europene, incluzând zboruri regulate și zboruri charter. Zborurile sunt operate de diverse companii aeriene, inclusiv cele de linie și cele low-cost.

Aeroportul Internațional "Traian Vuia" din Timișoara, plasat la o distanță de aproximativ 12 km nord-est de centrul orașului, se numără printre cele mai frecventate aeroporturi din România, fiind un nod aerian major în partea de vest a țării. Aeroportul asigură o varietate largă de conexiuni aeriene, atât interne cât și internaționale, prin intermediul diferitelor companii aeriene tradiționale și low-cost.

Aeroportul Târgu Mureș, cunoscut și sub denumirea de Aeroportul Transilvania, este un aeroport internațional situat în apropiere de orașul Tîrgu Mureș, în județul Mureș. Este unul dintre principalele puncte de intrare în regiunea centrală a țării, servind atât zboruri interne cât și internaționale.
Aeroportul este dotat cu facilități moderne și joacă un rol esențial în conectarea Transilvaniei cu restul României și cu destinații europene.

Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav (IATA: GHV, ICAO: LRBV) este un aeroport în Ghimbav, la o distanță de 12 km de Brașov. Este singurul aeroport internațional construit în România de la zero în ultimii 50 de ani.

Aeroportul Chișinău își are locația la intersecția căilor comerciale asiatice și europene, fiind principala poartă aeriană a Republicii Moldova.
Aeroportul Chișinău (IATA: RMO; ICAO: LUKK), amplasat la o distanța de 13 km de centrul capitalei, este cel mai mare aeroport din Republica Moldova.

Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA R.A. Din anul 1991, anul infiintarii, obiectivul prioritar a fost si este furnizarea de servicii de trafic aerian pentru aeronavele ce executa zboruri GAT (trafic aerian general) in conditii IFR (reguli de zbor dupa instrumente) in spatiul aerian al Romaniei precum si orice alt spatiu aerian delegat Romaniei prin acorduri internationale.

Asociația Aeroporturilor din România (AAR)

Este deschisă tuturor aeroporturilor civile din România, precum şi altor persoane juridice din ţară şi străinătate compatibile cu scopul şi funcţiile acesteia.
Scroll to Top