Curs de comunicare pentru personalul aeroportuar

Asociația Aeroporturilor din România va organiza, în perioada 7-8 noiembrie 2023, un curs de comunicare dedicat personalului aeroportuar. Acesta se va desfășura în format fizic și se va adresa în special angajaților din compartimentul de comunicare și relații publice, dar și celui din zona de marketing, precum și angajaților care intră în relație directă cu publicul (informații, handling pasageri, protocol etc.).

Structurat pe patru module (modulul teoretic, modulul de relații cu clienții, modulul de comunicare în situații de criză și modulul de relații cu mass media), cursul va fi susținut de Dr. Ing. Valentin Iordache, Purtător de cuvânt al Companiei Naționale Aeroporturi București și expert ICAO independent. Cu o experiență de mai bine de două decenii în comunicare și organizare de cursuri de perfecționare, acesta își propune să ofere participanților o multitudine de exemple și studii de caz pe situații reale, cele mai multe dintre ele întâlnite și rezolvate de-a lungul anilor de către lectorul cursului. “Va fi un curs despre ce înseamnă să nu spui ”da” evitând să spui ”nu”, despre cum să răspunzi întotdeauna la întrebări astfel încât și jurnalistul, și (mai ales) șeful tău să fie mulțumiți, despre ce cuvinte să folosești și unde să le pui în frază, despre cum să te adresezi fiecărui client în parte și cum să întorci în favoarea ta o situație aparent dezastruoasă. Despre cum să îți repeți, din timp, replicile spontane și cum să atragi atenția interlocutorului către ce vrei tu să spui.”

Prețul cursului este de 1.000 lei/cursant.

Acesta include chiria sălii, suportul de curs tipărit, consumabile, mesele de prânz, coffee break.

Loc de desfășurare:

Hotelul MyContinental 3*, din imediata vecinătate a Gării de Nord din București, zonă care oferă conexiuni directe atât cu aeroportul Henri Coandă cât și cu centrul Capitalei.

Formular de înregistrare

Leave a Comment

Scroll to Top