Seminar „Impactul aviației civile asupra mediului”

Asociația Aeroporturilor din România va organiza, în data de 13 septembrie, seminarul cu tema „Impactul aviației civile asupra mediului / Decarbonizarea sectorului de aviație civilă”.
 
Seminarul se va desfășura în format fizic, la Cluj-Napoca, și va fi susținut de prof.univ.dr.ing. Adrian Pîslă, Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, Dr. Petru Ștefan Runcan, expert de mediu în aviație, Alexandra Covrig, Senior Project Manager at Airport Regions Council (ARC), Brussels și Dr.Delia Dimitriu, Cercetător la Manchester Metropolitan University, laureată a premiului Nobel pentru activitatea din domeniul schimbărilor climatice. 
 

Având în vedere că locurile sunt limitate, din partea fiecărui aeroport pot participa maximum două persoane. Este recomandat ca participanții să fie familiarizați cu problemele de mediu și accesarea fondurilor europene. 

 
Ca o aplicație practică a seminarului, pentru a avea posibilitatea efectivă de a parcurge etapele de constituire a unui consorțiu internațional pentru accesarea de fonduri pe proiecte de mediu, împreună cu RA Aeroport Internațional Avram Iancu din Cluj Napoca și COMOTI București, invităm participanții la seminarul din 13 septembrie 2023 să participe la workshop-ul internațional organizat la sala de conferințe a Aeroportului Cluj-Napoca în zilele de 14-15 septembrie 2023, în cadrul activităților de inițiere a noi proiecte derivate din proiectul OLGA.    

Participanții de la seminar au participarea gratuită la lucrările workshop-ului. Pentru înscrieri vă rugăm să ne contactați pe email la adresa aar@airportaar.ro.
Scroll to Top