Ședința Directorilor Generali ai Aeroporturilor Membre AAR

În perioada 20.08.2018 – 24.08.2018, Asociația Aeroporturilor din România împreună cu Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu  organizează Ședința Directorilor Generali ai Aeroporturilor Membre A.A.R.

În cadrul evenimentului vor fi dezbătute teme de siguranță, securitate, probleme operaționale și tehnice specifice domeniului aeroportuar.

La ședință vor participa reprezentanți ai Ministerului Transporturilor, printre care, Ionel Minea, Secretar de Stat – Ministerul Transporturilor, Mihail Victor Ionescu, Director General – Direcția Transporturi Aeriene, Armand Petrescu, Director General – Autoritatea Aeronautică Civilă Română, directori din cadrul aeroporturilor, reprezentanți Romatsa precum și alți specialiști din industria aeronautică. Ședința va fi condusă de președintele AAR, domnul David Ciceo, care este și Directorul General al Aeroportului Internațional Cluj  și domnul  Bogdan Artagea – Director General S.N. A.I.M.K.C. S.A., gazda evenimentului.

În cadrul întâlnirii se vor aborda subiecte legate de Codul Aerian,  regulamente/reglementări și legislația europeană. De asemenea, vor fi punctate aspecte legate de măsurile de securitate și siguranță în aviația civilă și strategii de dezvoltare a aeroporturilor din România, având în vedere creșterea semnificativă a numărului de pasageri. În 2017, traficul de pasageri pe toate cele 17 aeroporturi din România a fost de 20.284.022,  cu 23% mai mult decât în 2016.

Scroll to Top