Reuniunea Responsabililor de Securitate Aeronautică a Aeroporturilor din România

Asociația Aeroporturilor din România în colaborare cu Autoritatea Aeronautică Civilă Română a organizat în perioada 2 – 6 Septembrie 2019 cea de-a 12 – a ediție a Reuniunii Responsabililor de Securitate Aeronautică a Aeroporturilor din România. La evenimentul care a avut loc la Mamaia au participat reprezentanți ai aeroporturilor, ai Autorității Aeronautice Civile Române și ai Administrației Române a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA R.A.

Scopul principal al celei de-a 12 -a Reuniune a Responsabililor de Securitate Aeronautică a Aeroporturilor a fost asigurarea unui schimb de experiență între participanți, în vederea identificării nevoilor comune la nivel de aeroporturi, în ceea ce privește implementarea cerințelor și normelor de securitate națională și comunitară.

Astfel, în cadrul sesiunilor de dezbateri au fost discutate teme actuale de securitate cu care aeroporturile din România se confruntă, probleme legate de riscurile majore la adresa aviației civile, precum și aspecte importante de cerințele de securitate impuse la nivel comunitar.

Scroll to Top