Aviation Event la Chișinău

Aeroportul Internațional Chișinău, membru al Asociației Aeroporturilor din România, va organiza, în premieră pentru Republica Moldova, un eveniment cu un impact substanțial asupra aviației civile din această țară. Peste 150 de profesioniști ai aviației civile internaționale vor participa la conferința Aviation Event, care se va desfășura la Chișinău în data de 30 mai 2024. Standardul ridicat al evenimentului va fi asigurat și de prezența la această conferință a doamnei Maia Sandu, Președintele Republicii Moldova.

Principalele subiecte ce urmează a fi dezbătute se vor concentra pe aviația moldovenească  în drumul său spre UE, conformitatea reglementărilor și a standardelor, prezența companiilor low cost în Europa Centrală și de Est și provocările regionale în domeniul aviației civile.

Aviation-Event este o platformă globală dedicată încurajării inovației și sustenabilității în aviație. Conferințele servesc drept forumuri vitale pentru liderii din industrie pentru a aborda provocările și a identifica oportunități în peisajul aviației în continuă evoluție.

Cei interesați să participe la evenimentul organizat la Chișinău se pot înscrie accesând linkul https://www.aviation-event.de/registration/

Scroll to Top