A treia ediție a Aviation-Event Cluj

Cea de-a treia ediție a Aviation-Event CLJ, conferința internațională găzduită de Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj și organizată în parteneriat cu Asociația Aeroporturilor din România, e pe cale să înceapă! Evenimentul, care se va desfășura în data de 15 martie la Cluj-Napoca, va reuni peste 150 de profesioniști ce reprezintă aviația civilă europeană, importante companii aeriene, aeroporturi din Europa dar și jurnaliști de talie internațională. Alături de aceștia vor sta și reprezentanți ai autorităților locale dar și directorii aeroporturilor din România.

Conferința va fi deschisă de dl. David Ciceo, Președinte al Asociației Aeroporturilor din România și Director General al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj. În discursul său, acesta va vorbi printre altele despre capacitatea și extinderea aeroporturilor din România. Rând pe rând vor lua apoi cuvântul speakeri ce vor dezbate subiecte legate de tema principală a evenimentului, “Navigând pe Cerul Verde: Integrarea Aviației Durabile și Transformarea Digitală în Operațiunile Aeroportuare”. Ei vor lansa discuții ce vizează aviația durabilă, tehnologiile eco-friendly și strategiile de reducere a amprentei de carbon în aviație.

Aviation-Event Cluj a înregistrat un real succes încă de la prima sa ediție, atunci când printre vorbitori s-au numărat Luis Felipe de Oliveira – Director General ACI World, Adina Vălean – Comisar european pentru transporturi sau Joszef Varadi – CEO Wizz Air. Și ediția din anul 2023 a adus la Cluj nume importante din aviația civilă, printre speakeri numărându-se Olivier Jankovec, Director General – ACI Europe, Anca Apahidean, Area Manager Eastern Europe, IATA sau Marian-Jean Marinescu–Membru al Parlamentului European. 

Informații referitoare la programul celei de-a treia ediții a Aviation-Event 2024 CLJ găsiți accesând agenda disponibilă mai jos. 

Scroll to Top