Curs: Activități comerciale pe aeroporturi

Asociația Aeroporturilor din România va organiza, în perioada 12-13 aprilie 2023, cursul cu tema „Activități comerciale pe aeroporturi”. Acest curs va avea loc în format fizic la Cluj-Napoca și va fi susținut în limba română de doi experți acreditați IATA, cu bogată experiență în domeniul aeroportuar. Pentru programul detaliat al evenimentului, dar și pentru înscrieri, vă rugăm să ne contactați folosind adresa de email aar@airportaar.ro.

Venim in intampinarea nevoilor membrilor Asociatiei Aeroporturilor din Romania, cu o gama de 6 evenimente (seminarii, cursuri, conferinte, work shop-uri) ce vor avea loc online dar si live, care pe parcursul anului 2023, sa contribuie cu specialisti interni si internationali la acoperirea in parte a acestor necesitati.

Pentru realizarea unei fundamentari a bugetelor pentru anul 2023 in ceea ce piveste partea de pregatire, se poate lua in calcul suma de 1.700 lei + tva /persona/ tema de pregatire (curs), pentru grupuri formate din min.15 si maxim 27 de persoane.

Scroll to Top