AAR, partener în organizarea Aviation-Event 2024

Asociația Aeroporturilor din România va fi partenerul Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj și al Aviation-Event în organizarea celei de-a treia ediții a conferinței internaționale Aviation-Event 2024. Evenimentul, care se va desfășura în 15 martie la Cluj-Napoca, va aduce împreună peste 150 de profesioniști – liderii aviației civile, experți, directori de companii aeriene și aeroporturi din Europa și din România – pentru a aborda subiecte legate de tema principală, “Navigând pe Cerul Verde: Integrarea Aviației Durabile și Transformarea Digitală în Operațiunile Aeroportuare”.

Speakerii vor lansa discuții despre tehnologiile eco-friendly, despre soluțiile de energie regenerabilă sau despre strategiile de reducere a amprentei de carbon în aviație și vor analiza ultimele tehnologii inteligente care pot optimiza atât managementul aeroporturilor cât și securitatea.

Edițiile anterioare ale Aviation Event desfășurate la Cluj-Napoca au reunit numeroși lideri mondiali ai industriei aviației civile, reprezentanți ai companiilor aeriene, ai instituțiilor și organizațiilor cu activitate în domeniu precum și jurnaliști din peste 20 de țări. Dintre cei mai importanți vorbitori îi amintim pe Luis Felipe de Oliveira (a reprezentat ACI World), Adina Vălean (Comisar European pentru Transporturi), Olivier Jankovec (Director General ACI Europa), Marian-Jean Marinescu (Parlamentul European) și Jozsef Varadi (CEO Wizz Air). 

Cei interesați să participe la sesiunile de networking, dezbateri și prezentări ce se vor desfășura în data de 15 martie 2024 la Cluj-Napoca se pot înscrie accesând linkul https://www.aviation-event.de/aviation-event-2024-clj/

Scroll to Top