Misiunea noastră

Cooperarea, asistența mutuală și schimbul de informații în domeniul tehnico-aeroportuar

AIRPORTS ARE OUR BUSINESS

Asociația Aeroporturilor din România (AAR)

Asociația Aeroporturilor din România (AAR) s-a constituit în vederea promovării și apărării intereselor aeronautice, tehnic aeroportuare, economice și juridice ale aeroporturilor civile din România.
 
Misiunea noastră este de a promova:
  • cooperarea, asistența mutuală și schimbul de informații în domeniul tehnico-aeroportuar,
  • precum și reprezentarea intereselor membrilor asociației în relațiile cu autoritățile publice, cu agenți economici, instituții, organizații și asociații, cu sindicatele și cu alte persoane fizie și juridice.

Prin colaborarea strânsă cu membrii asociației, instituțiile publice și alte organizații naționale și internaționale de mare însemnătate în domeniul aviației civile, AAR joacă un rol deosebit de important în dezvoltarea economică continuă a aeroporturilor din România și, în general, a aviației civile românești.

Adunarea generală și conferința anuală

Evenimente

Membrii

În prezent, AAR are 16 membri permanenţi (aeroporturi civile din România) şi 8 membri asociaţi (persoane juridice care efectuează servicii în domeniul aviaţiei)

Ziua Aviatiei 2019

Ziua Aviaţiei Civile Române şi a Forţelor Aeriene, marcată în fiecare an la data de 20 iulie, este prilej de sărbătoare pentru Consiliul Judeţean Cluj şi Aeroportul Internaţional  Cluj-Napoca, care a devenit al doilea aeroport ca importanță din România.

 

Performanța se datorează și numărului mare de curse introduse în 2013. Este vorba despre 5 destinaţii noi: Bari, Eindhoven, Charleroi, Praga şi Tel Aviv, este o realizare deosebită care oferă judeţului Cluj noi posibilităţi de dezvoltare economică, socială, turistică şi universitară.

 

Directorul Aeroportului Cluj, David Ciceo, le-a mulțumit pasagerilor și partenerilor pentru încredere.

Aeroporturi membre

Doriți să aflați mai multe despre Asociatia Aeroporturilor din România (AAR) ? Abonați-vă acum la newsletter-ul nostru!

Scroll to Top